PR és kommunikációs szolgáltatás

Betegekkel kapcsolatos adatok

Nagy hangsúly fektetünk az orvosi beavatkozás és a betegeink adatainak bizalmas jellegére. Nem fogunk nyilvánosságra bocsájtani adatokat a betegről az ő vagy a hozzátartozói engedélye nélkül.

A fekvőbetegek állapotával kapcsolatos adatok csak az akkreditált újságíróknak szolgáltathatók ki és csakis miután jóváhagyták az illetékesek. Kérjük, ne keresse közvetlenül a kórház osztályait/részlegeit.

Ha a beteg állapotának fejleményeiről szeretne érdeklődni, azt a következő email címen vagy telefonszámon teheti meg:

A kórház képviselője, a beteg állapotának meghatározása érdekébe, felveszi a kapcsolatot az osztállyal, majd egy rövid utasítással fog szolgálni az állapotról vagy a fejleményekről, mint például: „súlyos állapot”, „stabil”, „kedvező/kedvezőtlen fejlődés” stb.

Filmezés/fényképezés jóváhagyás - Sajtóakkreditálás

Az összes filmezési, fényképezési, interjú témájú kérést a Sajtóiroda bírál el.

Kérjük az újságírókat a 0265.230.001 fax-számra küldeni a kitöltött sajtóakkreditálási formanyomtatványt beküldeni.

A Sajtóiroda jóváhagyása nélkül semmi esetre sem szabad interjút, filmet vagy fényképet készíteni a kórházon belül vagy ennek a közvetlen közelében. Ellenkező esetben az illetékes személyeket távozásra szólítják fel.

Bármilyen hírrel kapcsolatos további információra vagy interjúegyeztetésre van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Maros Megyei Klinikai Kórház Sajtóirodájával.

544/2001 sz. Törvény

Közérdekű információk listája

a) a Maros Megyei Klinikai Kórház szervezetét és működését meghatározó jogszabályok;

b) a Maros Megyei Klinikai Kórház szervezeti felépítése, az osztályok/részlegek, szolgáltatásnyújtók, irodák munkaköre, működési program, audiencia program;

c) a Maros Megyei Klinikai Kórház vezetőségének, illetve a közérdekű információk szolgáltatásával megbízott személy vezetékneve és keresztneve;

d) a Maros Megyei Klinikai Kórház elérhetőségeinek koordinátái, éspedig: neve, székhelye, telefon-, illetve fax-számai, email címe és weboldalának címe;

e) pénzügyi források, költségvetés és mérleg;

f) saját programok és stratégiák;

g) törvény szerint előállított és/vagy kezelt okiratcsoportból álló lista;

h) a Maros Megyei Klinikai Korház döntésének fellebbezési lehetőségei abban az esetben, amelyben egy személy sértettnek érzi magát a lekért közérdekű információkhoz való hozzáférés jogában.

Birou de presă
Program de vizită

Marti 14:00 - 16:00

Joi 14:00 - 16:00

Sambata 14:00 - 16:00

Duminica 14:00 - 16:00

 
Contact rapid